For meget syre er ikke sundt for din krop, da kroppen forsøger at opretholde en Ph-værdi på 7,4 i blodet. “Syre base teorien opstod, da den svenske kemiker Ragner Berg i 30′erne fandt, at visse fødevarer havde en syredannende effekt og andre en basedannende effekt på kroppens mekanismer. For at skabe den bedste syre-base balance skal man anrette en tallerken med 2/3 basedannende og 1/3 syredannende, på den måde kan din krop opretholde den rette balancen, så din krop ikke oversyre
Det er en rigtig fed chokoladekage med et kokosglasur ovenpå. Hvis du følger mig og min blog, så ved du også, at et af mine principper er, at hver lille kalorie du tilfører kroppen, skal bidrage med noget næringsrigt
Opskriften er baseretpå grundopskriften fra mine Koldhævede grovboller - Resultatet er intet mindre end guddommeligt og egner sig perfekt til morgenbordet
Min søde mand mente ellers, at det nærmere var æggestand med nutella – baseretpå ingredienserne. Det minder mig om sol og varme og lyse aftener på terrassen
Det betyder nemlig noget for mig, hvad jeg stopper i skrutten på mine unger og mig selv. I mange år har jeg handlet i de lidt dyrere supermarkeder, fordi de hidtil har været bedst til at opfylde mine krav (sådan da) – men nu er bøtten vendt på hovedet – for Lidl er i løbet af den sidste håndfuld år blevet en meget aktiv spiller på dén bane og i øvrigt har Lidl gjort nogle fantastiske tiltag for at fjerne alt hvad der hedder buræg i deres butikker (også de skjulte buræg – dem som er i produkterne)
Det blotte øje gennemskuer umiddelbart ikke, hvad denne yndige skabning består af. Jeg lavede det faktisk som en del af en brunch, men hvorfor ikke bruge det som dessert også
1) Skær den søde kartoffel ud i tynde skiver/stykker og kom dem på panden med en god sjat opvarmet olivenolie. Her får de 6-7 minutter på middel-høj varme med låg på 2) Skær nu rødløget i store både og tilføj sammen med blomkålsbuketterne til de søde kartofler. Smag til med salt og spidskommen (og egne krydderier) 3) Mens grøntsagerne steger på panden, tilberedes dressingen. 5) Når de varme grøntsager på panden er al dente (tilstrækkeligt bløde men med en bevaret sprødhed), kommer du dem ovenpå grønkålsbunden. 6) Slut af med tahindressingen samt de sprøde kikærter/kerner på toppen
Det kan være en god idé at lade vandet varme op til kogepunktet uden låg og rører lidt rundt undervejs, for så at lægge låget på og skrue helt ned på ca
Toppet med en virkelig lækker og cremet dressing der er baseretpå hampefrø. Jeg er helt vild med denne slags bowls og har også tidligere delt en del af dem med jer, både her på bloggen og i min kogebog Vegansk (reklamelink)
Oksekødet brunes af på panden og blandes derefter med de våde ingredienser. Jeg fik i september 2013 en Gastric Bypass-operation og skal derfor være opmærksom på, at få nok proteiner til mine måltider. 0 stjerner - baseretpå 0 anmeldelser
Var på jagt efter en original cevapcici opskrift men fandt ud af, at den findes ikke. Til gengæld findes der mange variationer og lige så mange meninger om hvem der er ejermand på cevapcici
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.