Rør tranebærrene i til sidst. Den med at forme dejen til ruller, pakke dem ind i bagepapir og lægge dem i fryseren, til de er så faste, at man kan skære dem i skiver uden besvær
Retten har det kraftige, runde fra den store mængde karry og sødmen fra æbler og kål … og når det serveres med de let syrlige tranebær og de knasende mandelris gik det altså op i en himmelsk kombination der fik både jeg og den lige så kål-forskrækkede gemal til at juble
Vi har flere gange fået rosenkål på denne måde herhjemme, og jeg er vild med det, så derfor er det tid til at dele opskriften med jer, selvom rosenkål godt kan være en af de sværere grønsager at sælge… Jeg har lavet denne version, hvor jeg har lynstegt kålhovederne i lidt smør og vendt dem med æbler, soltørrede tranebær og ristede hasselnødder
S. i. k. e. n. s. ø. r. t. m. d. g. o. ,. u. f. a. l. p. æ. v. h. j. J. å. D. y. F. b. M. A. (. 4. ). H. L. c. 2. 1. -. 5. /. K. 0. R. 3. B. 6. 7. è. r g
Kjempegodt som tilbehørtil biff, burger eller laks. en håndfull tørkede tranebær. Tilsetter du sprøstekt bacon eller kikerter kan den i seg selv utgjøre et eget måltid
Sæt de små bidder på køl indtil de skal serveres. Smelt chokoladen og læg et tranebær på. Opskriften fandt jeg blandt mine juleopskrifter i tillægget "Julebage og knas" til Femina fra 2013. Ingredienser til 20 stk. 20 tranebær. Bag 15 minutter ved 200°C til massen er gylden. Ingredienser til 20 stk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.