"Tuna balls" i tomatsovs med ananas og boghvedepasta
Elsk med Mad
Elsk med Mad
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Tunfrikadellerne
  • 2 dåser tun
  • 2 små æg eller 1 stort 1 fed hvidløg (presset)
  • 1 løg (hakket fint)
  • 1 dl mælk
  • 50-100 g. fetaost (smuldret)
  • mel eller rasp til at samle farsen
  • 1 tsk revet muskat
  • salt og peber
  •  
  • Sovsen
  • 1 løg (hakket)
  • 3 tomater (hakket)
  • 1 dåse hakket flåede tomater
  • en lille håndfuld friske krydderurter (timian, oregano, basilikum) eller tørrede (hakket)
  • 1 lille dåse ananas
  • salt og peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.