Ananasmed myntesukker er en nem ogvirkelig lækker lille sommerret. Man kan med fordel lave retten nogletimerinden den skal spises, den har godt af at stå og trække lidti køleskabet
Alt sammen blandes i en skål og blendes med en stavblender eller lignende. Lidtfriskbasilikummed stængler (man kan bruge den tørrede version, men smagen er derefter)
Ananasog mynte smager fantastisk sammen, oghvisIikke kender det, skulle Ivirkelig prøve det. Det er et sundt mellemmåltid, som stiller sukkertrangen ogindeholder masser af dejligevitaminer
Hak henholdsvischiliog mynte / chiliogingefærfintog rør sammen medfishsauce. stili en lufttæt beholder i køleskabet natten over, og den er klar tilservering
Skær ananasneigennem på langs og skær midterstrengen ud. Desserten kan sagtens laves om formiddagen - da kan man bare blande frugten sammen i en skål og pakke skallerne indihusholdningsfilm
Selv manden i huset synes det var et hitog et godt alternativ. Vi var så heldige at få to ananastil 10 kroner, så jeg fikhurtig den idé at den kunne laves til en lækker dessert/snack i stedet for den sædvanlige hygge vi kan finde på at få om søndagen foran "Borgen". 1 ananas. Lad det trække i 2 timeri køleskabet og server en skefuld skyr ovenpå. 1 ananas
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. n. s. ø. d. a. m. g. r. k. t. ,. å. b. l. v. o. f. S. é. j. (. 4. p. ). 1. L. A. G. E. u. U. /. 2. 6. c. æ. T. B. H. Ø. R. M. h. y. F. 0. 5. V. K
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.