Denne tiramisu mousse er til og med meget nem at tilberede og kan laves flere timer i forvejen. En god gang klassisk tiramisu er altid en vinder, hvis det står til mig
S. o. m. l. v. e. t. f. å. r. i. h. p. s. k. n. d. c. a. u. g. j. b. æ. ø. O. D. J. (. 2. 3. ). 0. y. ,. M. C. 1. 6. 5. 7. /. 4. P. K. -. N. R. V. F. B. n l
Mousse ai fiori di sambuco e composta di rabarbero. Til sidst lægges et lag med hyldeblomstmousse. Indlægget Mousse med hyldeblomst og rabarberkompot blev vist første gang den Italiensk Vin & Mad
I nogle perioder mere end andre. 150 g knækbrød (jeg brugte noget der hedder rugsprø fra Wasa). 150 g knækbrød (jeg brugte noget der hedder rugsprø fra Wasa)
Hotsauce eller chillisauce bruger vi rigtig meget af her i grillsæsonen. Den passer rigtig godt som et syrligt stærkt pift til grillet kød eller i en pulled pork burger
I would place them directly on the plate you want to serve the mousse cakes on as they will be very soft and not very easy to move once they are defrosted
Nu har jeg efterhånden eksperimenteret en del med forskellige chokolademousser. Derfor synes jeg nu, at det er tid til at kaste mig over mousser i andre smagsvariationer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.