--. Yderligere så har vi danskere svært ved at spise tilstrækkeligt medgrøntsager og fisk. suppleret med lidt ekstra kød/fisk i æggemassen og ekstra salat som tilbehør
En nem lille ret med kød af resterne fra julebordet. Rens, pil, og skræl grøntsagerne. Her har jeg brugt vores rester af kamstegen, men det fungere lige så godt med fx and, eller okse ( billederne er foto taget af egne foto – et lille hygge forsøg)
forsløg i tynde ringe. I min jagt på fedtfattig mad er jeg stødt på omelettter - det er en dejlig let måde at lave mad på og de kan jo varieres i det uendelige, alt efter hvad man gerne vil have i eller efter hvad der i køleskabet
Er vild med falafel. Steg falaflerne til de er gyldne og sprøde. Form til små flade boller med hænderne. Server dem i pitabrød med salat, agurk, tomat og tahincreme
-. -. -. -. 4. 4. E. n. h. e. r. l. i. g. s. o. m. t. ,. d. a. f. k. ø. 1. p. u. 5. 6. 0. (. å. v. æ. ). /. 2. b. +. M. z. j. B. K. y. H. T. R. N. S. q
-. -. -. -. 4. 4. 4. 4. E. n. p. e. r. f. k. t. m. å. d. a. s. v. ". h. g. M. l. æ. ,. ø. i. y. o. u. c. w. D. j. b. H. (. ). 1. 2. 5. 0. S. K. T. 3. V. 6. 7. R. 8. é. d g
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.