Når man har sagt Tyskland må man også sige Brezel. Den bløde saltkringel er simpelthen ikke til at komme udenom, og overstiger næsten pølsen i popularitet
En voksende del af befolkningen vælger dog i disse år andre og mere kærlige former for ernæring, men det fjerner ikke det faktum, at trangen til frikadeller, leverpostej og andre kødretter, vi har spist i generationer, er lagret dybt i vore celler
skær ned på kødet. Det ekstreme vejr, vi oplever i disse år, betyder enten enorme vandmængder eller enorm tørke – og det går ud over dyrkningen af vores fødevarer
Det er faktisk ikke engang lønsomt for svinebønderne at lave de enorme millioner kilo dårligt kød. Bogen er en gevinst for enhver, der ønsker at rette op på sit helbred – eller holde sig sund og rask
S. å. e. r. m. a. d. p. l. n. k. f. o. u. g. t. i. v. æ. s. ,. b. ø. y. w. h. P. ". c. I. ½. 1. 2. F. A. é. D. j. N. O. U. M. R. -. T. H. ö. G. L. K. 0. 7. 9. 5. 8. - l
W. e. k. n. d. s. t. å. r. f. o. ø. ,. g. h. i. u. m. æ. v. a. l. b. y. p. J. j. -. D. w. H. M. O. T. ". c. G. F. Q. A. L. S. B. (. 4. ). K. &. 1. 2. 8. 0. 5. 3. 6. %. x. V. Æ. R. g g
Opskrifterne er derfor primært herfra, jeg ændrer dog i dem, da det ikke er alle her i huset der er pjattet med en høj grad af bitterhed ellerbladselleri
Men ellers er der desværre langt mellem godbidderne. Ikke desto mindre har jeg ladet mig inspierere til to af ugens retter af de to melspiser pizza og pasta
bladselleri og urte/hvidløgsdressing. Ugens porretærte er lavet til ære for Sonia. Det er en enkel salat, blot med bladselleri, valnødder og skalotteløg
Ugens hovedret er den italienske ret, polenta, som består af en tyk grød af majs, der bredes ud og skæres i firkanter eller stikkes ud til små runde “sole”
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.