D. e. n. w. k. d. h. a. r. t. v. æ. M. o. s. f. ,. i. l. u. y. g. m. ø. b. j. å. ). 8. 2. p. (. S. E. I. ". -. J. c. T. 4. 1. 3. V. K. L. B. R. F. /. A. 6. 0. G. H. P. 5. N. ½. 7. 9. z. á. C. O. ) l
NEM OG OVERSKUELIG FREMGANGSMÅDE TIL KLASSISK ANDESTEG MED SVESKER OG ÆBLER. En helt klassisk andesteg fyldt med svesker og æbler er næsten uimodståelig sådan en juleaften
) Da jeg oftest laver andestegen til jul dagen i forvejen, starter jeg med at give jer opskriften på perfekt stegt andesteg med æbler og svesker, helt traditionelt
I lørdags stod min søster og jeg for en lille julefrokost, og nu, hvor det pyntede bord var i den utraditionelle ende af julepyntningen, måtte maden også have samme strejf
En lidt utraditionel risotto, der er nem at lave og smager dejligt. I princippet kan den sagtens laves med andre typer ris, men det går helt sikkert ud over både smag og konsistens, så gør dig selv den tjeneste at købe aborio-ris, som er beregnet til risotto
At spise and er meget mere end andesteg. Gåsen er imidlertid et stort måltid – og også rimeligt kostbart – hvorfor man har erstattet gåsestegen med den mindre og billigere andesteg
En af mine absolutte livretter er lasagne, og du kan allerede finde flere forskellige opskrifter på bloggen med alt fra den traditionelle lasagne, en vegetarisk version med hokkaido, spinat og hytteost, en nem lasagne med laks, asparges og dild, en fjerde med laks, spinat og ricotta eller en femte og lidt mere utraditionel version med aubergine, spinat og mozzarella
Menuen juleaften består traditionelt af enten andesteg eller flæskesteg – ja nogle går såmænd hele vejen og laver begge dele – kogte kartofler, brune kartofler, franske kartofler, brun sovs og lun rødkål
Lidt utraditionelt men godt. Jeg kan godt lide at lave nogle af de gamle, danske klassiske opskrifter. Ofte er det dem, der inkluderer en omgang brun sovs, og det er nok fordi, at vi får det så sjældent
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.