Vafler
Jannes hverdag
Jannes hverdag
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • I Norge er torsdag “vaffeldag” – og jeg elsker vafler! Det tager noget længere tid at lave vafler end fx pandekager, men det smager nu også godt! I øvrigt, kommer der også en opskrift på pandekager op i løbet af dagen
  • Mange vaffelopskrifter indeholder gær, for at lave en mere tyk og luftig dej, men da jeg forsøger at holde mit gærindtag lavt udelader jeg dette – og jeg synes at denne opskrift giver et rigtig godt resultat
  • Vafler (10 stk, tykke firkantede)
  • 125 g smeltet smør
  • 2 dl mælk (evt. laktosefri)
  • 2½ dl vand
  • 1 æg
  • 1 spsk sukker
  • 4 dl mel (sigtet speltmel eller hvedemel)
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • Salt
  • Tørre ingredienser blandes
  • Smørret smeltes og mælken blandes i, samt vand og æg
  • Den våde masse og de tørre ingredienser piskes godt sammen og bages på vaffeljern
  • TIP! Lig vaflerne på bagerist idet de er færdige, så undgår du at de bliver bløde. Serveres varme

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.