i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Dampet rødspættemed salat af søde kartofler og sprøde østershatte. Med de to nye krudtugler vi har fået ifamilien, stiller det endnu større krav tilplanlægning - og at gøre tingene let og enkelt
Vend fiskirugmel, brun i smør eller olivenolie på varm pande. Skær tomater i tern, fennikel og løg i tynde både og vend medcitronsaft, olivenolie og oliven, havsalt og sort peber
Rødspætterne er gratineretmedspinat og mornaysauce og serveret med en lækker tomatsalat. Endnu en nem måde at lave rødspætte på en ny måde, helt uden panering
Her er mit bud på en vidunderligfrisk salat, som er perfekt at starte dagen på, men jeg vil også anbefale at du bruger den til dampet torsk eller rødspætte
Læg rødspættefileteri mælk og vend herefter i emmermel med salt og lidtfriskkværnet peber. Pisk den pasteuriserede æggeblomme med salt og pisktilmayonnaisemedrapsolie
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. V. h. a. r. f. u. n. d. e. t. s. k. l. v. o. p. å. S. ,. m. g. D. y. b. -. ø. N. j. æ. B. z. A. ". (
Filetérrødspætterne og pensl dem medlidtolivenolie. der blev byttet rundt på menuen for i dag og i morgen således, at den altså stod på grillederødspætteri dag og så kalveschnitzlernei morgen
Forberedelsestid. Tilberedningstid. Opskrift på den catalanske spinat her – dog brugte jeg mandler i stedet for pinjekerner denne gang, da der også er mandler i saucen, hvorfor jeg mente, at det kunne blive et udemærket match
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.