Men jeg har simpelthen ikke været i stand til at finde et passende navn til retten og det er lidt som om at kålgryde med oksekød ikkelyder specielt indbydende
1Kokosolie til stegningVarm en stor gryde op til medium varme. 1Tilsæt kokosolie og steg løgene heri til de er klare. 1Tilsæt squash, persillerod, sød kartoffel, hvidløg og ingefær og steg det med i et par minutter. 1Skru ned til lav varme og lad suppen simre i 15 min. 1Imens laves toppingen til suppen. 1Tilsæt chiliflager, salt, peber og sesamfrø og vend det godt rundt. 1Tilsæt spinat og grønkål til suppen, når det er faldet sammen blendes suppen jævn med en stavblender. 1Smag suppen til med salt
Denne cremet suppe er perfekt når vejret bliver koldere både for krop og sjæl. Kog indtil alt er mørt. Denne cremet suppe er perfekt når vejret bliver koldere både for krop og sjæl
E. n. g. a. i. m. e. l. s. k. p. r. ø. v. o. t. y. ,. D. h. d. j. æ. f. c. M. U. S. T. R. Y. O. å. J. b. L. u. -. 1. /. 2. 4. 8. 5. %. (. 7. 0. P. ). ½. 3. F. B. x. I. C. w. K. _. V. - g
No good – der er så mange andre ting jeg skulle have brugt min aften på. Det har også været dagen, hvor man så mig ødelægge den gode uge jeg havde i sidste uge mht kosten – op på hesten igen i morgen, men tror ikke jeg har mere nydelse igen til denne her uge
) Hvad han ikke vidste var, at jeg havde kontaktet de andre fra den mc-klub vi er medlem af, for at høre om der var nogen der havde lyst til at lave lidt larm i gaden
Jeg er positiv overrasket, og det er ikke sidste gang at jeg køber disse. Det er lækkert med noget lidt andet til ens kødsovs, eller hvad man nu ellers vil have til
Jeg kan godt lide Christian Bitz og hans holdning til, at mad ikke bare skal være sundt, men at der også skal være nogettil sanserne og glæden og der skal være plads til et stykke chokolade ind imellem
)Jeg kunne ikke finde mine sesamfrø, så der kom ikke nogle på, men det går vist også nok. )Lige et billede af dejen, ved ikke om man kan se at den blev lidt sej/tør i det
Kødet lægges tilbage og balsamico hældes over og koger ind, derefter rødvin der også koges let ind. Jeg har valgt at lave min personlige udgave af Osso Buco som der jo er mange traditionsrige udgaver af
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.