W. e. k. n. d. b. l. v. f. o. r. m. i. t. u. g. s. a. j. <. 3. D. å. h. æ. ,. -. ). J. p. S. y. P. ". ü. c. ø. I. C. 8. F. =. 4. 0. R. 1. L. 2. 6. H. 5. (. 7. A. K. *. T. ) l
Efter en hæsblæsende uge, og mad der bestemt ikke er værd, at blogge om - havde jeg bestemt, at fredag skulle vi have noget vi alle kan sætte pris på efter en lang uge
Som tidligere skrevet, viss du er i tvil, kok i vin. Er sjyen litt tynn, kan du jevne den med 1 ts maisenn utrøt i 1 ss vann, og kok til den tyknermens kyllingen koker gjør man klarRosmarinpoteter2 ss smør1 dl olivenolje1 kvist rosmarin1 fedd hvitløk700 g små poteter, helst nye, delt i tosalt og pepperVarm oljen i en stor stekepanne. 1 kvist rosmarin
Lammegryte 1 1/4 kg lammebog1 ss hvetemel250 g baconSalt og pepper1 boquet garni ( suppekvast) av 1 laubærblad, 1 timiankvist,5 persillestilker4 ss smør1/2 kg sjampinjong1/2 kg små sylteløk1 flaske rødvinDel kjøttet i serveringsstykker, og ved det i hvetemel,. 1 timiankvist
Disse kanelsnegle blev simpelthen så lækre hvis jeg selv må sige det. Selvfølgelig er det remoncen som gør hele forskellen, men jeg synes at det spiller ret godt og at bolle og remonce komplimenterer hinanden på bedste vis i denne opskrift
Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
Omvendt har jeg vidt gennem hækling fundet fristedet for bekymringer – her kan jeg enten lukke alt ude og koncentrere mig om at tælle masker, eller beskæftige hænderne mens fjernsynet kører og på den vis koble ud
Så jeg har fulgt Römertopfens (også kaldet stegesoens) renæssance med en vis undren. Men så var det, at min svigermor forærede mig sin Römertopf, som bare stod og samlede støv
Hvis ikke, er det her nok, ikke lige, indlægget for dig. Hvis du undrer dig over, at farven på mine pandekager, er lidt mørk, er det fordi det er pandekagedej af Italiensk kastanjemel
Jeg kan i hvert fald ikke, og da bananer ikke lige er frugten man har lyst til, når vejret er så lunt og lækkert som det er disse dage, ja så måtte de jo bruges på anden vis
Hvis du i Danmark har et urtebed eller har urter på altanen eller i køkkenvinduet så er der med garanti persille imellem – med mindre det er fordi du aldrig har krydderurter hjemme undtagen når de er indkøbt til bestemte formål
Rids sværen, hvisdin nakkesteg har svær på. Derfor har nakkesteg brug for langsom og stilfærdig tilberedning, hvis fedtet skal smelte af, og senerne blødgøres med en smeltende mør steg som resultat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.