Vi elsker ovnbagte rodfrugter af alle slags. Faktisk spiser vi ret store mængder er rodfrugter og mayo i løbet af vinteren og indtil alle forårets nye grønsager begynder at dukke op
At komme rodfrugter i ovnen bliver altid godt, og bliver det serveret sammen med en stor bøf eller kylling så bliver det ikke bedre på en hverdagsaften
P. y. h. a. J. e. g. r. s. å. m. æ. t. ,. j. k. n. p. o. d. ø. V. i. b. l. v. f. c. u. D. M. E. O. B. -. L. z. I. '. H. K. (. ). T. G. A. F. R. S. C. /. 5. 1. 2. ½. 8. 6. 3. 7. 4. 0. 9. N. Æ. . U
Historien om “Kyllingen der elskedekaffe og cognac” handler om en kylling, der i selskab med sine gode venner hasselnødder og svampe (og lidt timian og andre gode sager), mere eller mindre drukner sig selv i de to væsker
Nogle dage var Theodor sulten på tidspunker, hvor buffeten ikke havde åben og nogle få dage havde han ikke rigtig lyst til noget afvores mad, men ville bare gerne have sit eget kendte mos
Her finder i opskriften på de efterspurgte boller,som vi har hos Sigfreds Kaffebar. 1 l vand1 pk gær1/2 spsk salt60 gram abrikos60 gram tranebær300 gram havregryn300 gram grahamsmel90 gram knækket hvede720 gram hvedemelAlle deje koldhæver i min 12 timer, formes derefter i boller af ca 180 gram og bages ca 30 min ved 220 grader, afhængigaf din ovn
(hvis dejen er for tynd kan mere rugmel tilsættes til den får den rigtige konsistens)Bag herefter de små pandekager på en opvarmet og smurt pande (jeg bruger altid min elskede sprayfedt) og bag dem gerne to ad gangen på den samme pande
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.