Til de her boller skal der ikke meget tilog kun fantasien sætter grænser. Herefter putter jeg alt i hvad jeg lige har lyst til, forskellige kerner, groft mel, hvedemel, speltmel - havregrød, reven gulerødder, lige hvad jeg synes de skal indeholde denne dag
Æggehviderne piskes stive og smages til med sukker. Denne blanding smages til med sukker. cognac. Piskefløden piskes til flødeskum og serveres til den lune kage
Her er det som vi plejer at blande sammen, men man skal jo bare bruge det man har lyst til. De sidste par måneder er vi begyndt at erstatte pasta/kartofler/ris med flere grøntsager og mere kød
P. y. h. a. J. e. g. r. s. å. m. æ. t. ,. j. k. n. p. o. d. ø. V. i. b. l. v. f. c. u. D. M. E. O. B. -. L. z. I. '. H. K. (. ). T. G. A. F. R. S. C. /. 5. 1. 2. ½. 8. 6. 3. 7. 4. 0. 9. N. Æ. . U
Nyeste tiltag for at få flere til at forstå, hvor nemt og skønt det er, at få grøntsagsluksus ind i hverdagen, er vores månedlige pop-up restaurant i Køkkenet i Din Baghave
Skav - er rett og slett strimlet kjøtt, som er en urgammel måte ogtilberede kjøtt på. Hvis du ønsker en litt mørkere farge tilsetter du litt sukkerkulør
De næste to indlæg, der kommer på bloggen lørdag og søndag, er nok mest for nybagte forældre, der her til sommer for første gang skal ud og rejse med deres små guldklumper
Jeg vil forsøge at komme med nogle råd om det at rejse med en baby for første gang, for det at gå fra at være et egoistisk rejsepar til at være en småbørnsfamilie på ferie er noget af en omvæltning, og vi lærte bestemt noget på denne tur, som jeg gerne vil give videre til jer
Nogle dage var Theodor sulten på tidspunker, hvor buffeten ikke havde åben ognogle få dage havde han ikke rigtig lyst tilnoget af vores mad, men ville bare gerne have sit eget kendte mos
Og gerne med damp. Vi bruger kun biodynamisk eller økologisk mel fra blandt andet Aurion i Hjørring. 6 l vand1/2 pak gær1/2 spsk salt200 gram müsli40 gram rosiner40 gram tranebær450 gram økologisk fin durumTranebær/abrikos1. 1 l vand1 pk gær1/2 spsk salt60 gram abrikos60 gram tranebær300 gram havregryn300 gram grahamsmel90 gram knækket hvede720 gram hvedemelAlle deje koldhæver i min 12 timer, formes derefter i boller af ca 180 gram og bages ca 30 min ved 220 grader, afhængig af din ovn
En aften tog jeg og en veninde en tur til stranden. For den er så brugbar til alt muligt. Det først som slog os var duften af Hybenrose og de flotte intensive lyserøde farver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.