- med max power og et strejf af æble og kanelJa for med disse flade powerkager, er det pludselig ikke ligeså forbudt og besværligt at spise pandekager til morgenmaden, for disse tager ingen tid at lave og er samtidig sunde
Kanel,salt, kardemomme, vaniljepulver, sirup. hakket chokolade med mandler, smør til stegning. en kvart lille banan, 7,5 gram havregryn, 1 tsk mel (bruger kun glutenfrit) , lidt under et kvart æble, 1 lille jordbær skåret i 3
I Boller kan du komme lidt af hvert – rosiner, tørrede tranebær, chokoladestykker, æbletern – eller helt undlade at komme noget i eller komme en blanding af ovennævnte i
æblesaft og smør i en lille gryde og kog det ind til en tyk sirup. D Så hvis der sidder en eller to derude, som er ligeså tosset medæbler (og kanelsnegle), som mig, så vil jeg anbefale denne opskrift
I en anden skål piskes sirup, cider, mos, olie og vanilje ekstrakt sammen. De afkølet donuts dyppes i glasuren lavet af flormelis og cider og drysses efterfølgende med blandingen af sukker, kanel og muskat nød
allerstørst fan af æble-kanel-rosin-smagsvarianten samt chokolade-rosin-nødde-smagsvarianten. Servér eventuelt disse lunede dessertbrød med en klat smør, lidt yaconsirup eller anden sirup, og/eller en teskefuld syltetøj uden sukker