Det eneste, du behøver for at kunne kreere disse små mirakler, er æbler, kanel og en skarp kniv. Jeg har før forsøgt mig med diverse grøntsags- og frugt-”chips”, men har muligvis bare ikke haft tålmodigheden til at opnå det ønskede topsprøde resultat
De kan drysses med fx kanel eller lakridspulver. Vi fjernede kernehuset og skar de godt skyllede æbler ud i tynde skiver, skiverne blev lagt side om side på en plade med bagepapir
Jeg har brugt æbler fra haven, sødet med et par dadler og krydret medkanel. Det er meningen, at rullerne skal være lidt syrlige, men hvis du er til en sødere version, kan du søde mosen med lidt honning eller lignende
Startede ud med at skrælle en masse æbler, fik skåret ud til æblechips, sat dem i ovnen og så fik jeg presset en masse æbler til most og resten røg i gryden til mos
I de seneste par uger, er jeg blevet rigtig glad for min lille trifli med skyr, æblemos, havregryn og hjemmelavet honningristet mysli – so why not give it a try
– hjemmetørrede æblechips (vi har en dehydrator til den slags), delikatesselinser (du puy), butterbeans, kikærter, mungbønner (til at lave bønnespirer af)