Bland mel, kakao og bagepulver sammen, og sigt det i æggemassen. Pisk æg, sukker og vaniljepulver til en luftig masse, og hæld så forsigtigt det varme smør i, imens der piskes
Herefter tilsættes æggene ét ad gangen. Mel, kakao og bagepulver sigtes i smørblandingen og vendes dejen skiftevis med mælken indtil det er godt fordelt
Pisk æg og sukker hvidt og luftigt. Bland mel, kakao, vaniljesukker og bagepulver sammen. Smeltsmørret, og lad det afkøle, mens de øvrige ingredienser røres sammen således
Pisk æg og sukker let og luftigt med en elpisker i en stor skål. Rør flormelis, smør og kakao sammen i en røremaskine med en flad spartel (eller brug elpisker) for middellav hastighed, til den er godt blandet og sammenhængende
Pisk æggene i et ad gangen. Rør herefter flormelis i lidt ad gangen og smag til. ) Men jeg kan godt lide, at der er lidt forskelligt at vælge imellem, og så får folk bare kage med hjem
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Rør det forsigtigt i æggemassen og tilsæt herefter de tørre dele. Glasuren laves af den smeltedesmør tilsat den hakkede chokolade, herefter tilsættes vand og flormelis
Vend forsigtigt æggeblommerne i hviderne, sigt mellblandingen i og vend det hele forsigtigt sammen. Pisk æggehviderne stive, kom et par skefulde af sukkeret i og pisk hviderne helt seje som til marengs