Normalt plejer jeg at bage en traditionel banankage, men denne gang blev det til en svampetchokoladekage hvor jeg har brugt de modne bananer, til at søde med
Lad den køle af og pynt med glasur. )Som i kan se har jeg brugt den mindste runde form jeg kunne finde, for ville have en så høj kage som muligt, da både min kæreste og jeg elsker høje, lækre, svampede chokoladekager, mmh
Efter mit indlæg i lørdags bad Jeanette om opskriften på chokoladekagen. Jeg synes, at ren chokoladekage kan være en anelse kedeligt, så splitter kagen og putter noget lækkert mellem lagene
en fedtfattig chokoladekage, som stadig er lækker, svampet, sød og skøn. ) Den er nemlig også lækker at nyde lun, men hvis du vil have glasur, frosting eller andet ovenpå, så vent til den er helt afkølet
Denne chokoladekage med dadel, banan og kokos som er lavet med mandelmel er rigtig lækker. Chokoladekagen har en flot brun farve med en skøn sødme fra dadlerne og bananerne
Glasur. Pynt med krymmel og spiseligt glimmer og server chokoladekagen direkte fra bradepanden. Rør flormelis og vand sammen og fordel glasuren på den afkølede kage
Jeg brugte vores yndlings chokoladekage opskrift til bunden, smurte toppen med neutral flødeost tilsat lidt vanilje og pyntede med jordbær, blåbær og chokolade
Selve kagen er en svampet banankage, og så toppes den med den cremede, så lækre og lidt afhængighedsdannede (hvis du spørger mig) mascarponecreme rørt med kaffe og fintrevet appelsinskal
Dette er en chokoladekage med hindbærmousse, og den er bare underskøn. Kombinationen af den lækre chokoladekage og den cremede hindbærmousse er bare intet mindre end fantastisk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.