Uden der er noget som helst "light" over den med creme frise og fløde mængde der er i. Jeg skrev lidt sammen med værtinden og hun syntes at det skulle være kærnemælk fromagen, OG SÅDAN BLEV DET
Pisk fløden til skum, og vend det forsigtigt i den let stivnede æggemasse med en dejskraber. Resultatet blev denne dessert – citronfromage med lakridspopcorn
Pisk fløden til skum. Dessert - Chokolade / Champagne fromage med kransekagebund. Bland chokolademassen sammen med fløden (tá noget af skummen over i chokolademassen, og derefter chokolademassen over i skummen, men vær forsigtig, ellers forsvinder alt luften)
Pisk æggehviden og sukkeret stift. Pisk fløden til en blød flødeskum. Jeg havde endnu en ny form fra silikomart der skulle afprøves og eftersom formen forestiller citroner, så måtte det jo være små citronfromager
Ingredienserne er jo nærmest de samme (æg, fløde, sukker) som til en god is eller til creme brulé – fromage lyder bare ikke lige så smart, men det er det, hvis du spørge mig
½ del pasteuriserede æggehvider. Fromage kan være skide irriterende med husblas og alt det der, med fromagepulver vejer du bare af, blander med vand og blander igen med nypisket flødeskum - det bliver ikke nemmere
Uden der er noget som helst "light" over den med creme frise og fløde mængde der er i. Jeg skrev lidt sammen med værtinden og hun syntes at det skulle være kærnemælk fromagen, OG SÅDAN BLEV DET
Pisk æggehviderne stive og fløden til blødt skum. æggehvider. piskefløde. Jeg ledte gemmerne igennem efter et julet alternativ og faldt over en mandelfromage