Opskriften har jeg fra AmosStoreBagebog 3 "året rundt". Gulerodsbrud (14 store boller). 4 revne mellemstore gulerødder. Del herefter i 14 lige store brud, som flyttes over på en bageplade. 14 store boller. 4 revne mellemstore gulerødder
Opskriften fandt jeg i Amo's bagebog nr. 2 (Den StoreBagebog 2). 2 store brød270 g. Herefter slåes dejen ned i to lige store brød, som formes og placeres på bageplader med bagepapir på (jeg brugte 2 bageplader, da brødene fylder ret meget allerede inden hævningen). 2 store brød
Opskriften er fundet i Amo Den StoreBagebog 5 og er okaye nem at lave. Fredag den 25. marts var vi inviteret til fødselsdags-/fastelavnsfest hos min veninde Irene i Ringsted
- Det skal siges at man sagtens kan lave lidt flere boller, da de ellers bliver ret store. Opskriften er fra AmosBagebog nr 3 og jeg har fulgt den til punkt og prikke
Jeg fandt lidt inspiration i Amos bagebøger, men ville gerne forsøge mig med rugmel. Del dejen i 2 stykker, del derefter hvert stykke i 5 lige store stykker
-) Opskriften har jeg snuppet fra Amo's fødselsdags bagebog, men jeg synes alligevel, at kræmmerhusene skulle have lidt mere smag, end bare sukker smagen, så derfor tilføjede jeg lidt vanillesukker til opskriften
Jeg har alt for længe gået med lysten til at bage Daim cookies fra Amos "Den storebagebog 3, året rundt" Så da jeg endelig havde tiden og lysten til at bage, skulle opskriften selvfølgelig afprøves
Endnu engang ville vi afprøve vores evner i cheesecake-kategorien og denne gange bestemte vi os for at forsøge med en apple cheesecake, inspireret fra Amo’s “Den StoreBagebog 3, Året Rundt”
Til fødselsdagen havde Milas også været en tur i køkkenet, det havde resulteret i en portion vrøvlkager fra frøken Jensens kogebog, samt en flagermus - chokoladekage fra Amos - den store fødselsdags bagebog
Oplæs gæret i vandet sammen med en lille smule sukker (det var et tip jeg så i den store bagedyst. Men brødet smagte rigtig godt, dog fik jeg ikke den store ros for at bruge gedeost, da det har en lidt kraftig smag, så jeg tænker at bruge en anden ost (eks
Så i dag hev jeg det store vidunder/monstrum frem fra skabets dyb og satte den i omdrejninger. Og før jeg vidste af det, havde jeg hentet AMO's Bagebog no
Den Store Fødselsdags Bagebog fra Amo. Børnenes Store Kogebog af Katrine Klinken. Jeg håber, I har fået lidt inspiration til jeres næste bagebogsindkøb
Jeg fandt en opskrift i AMO's Den storebagebog 3 og brugte den som inspiration, men jeg har ændret en del i opskriften ved blandt andet at tilføje fuldkorn og skinke
Opskriften på chokoladekagen har jeg fra Amos den store fødselsdags bagebog. Min mor gav mig på et tidspunkt en opskrift på en chokoladekage som var lagt sammen med solbær eller blåbær marmelade og pyntede med lakridsflødeskum