i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. h. r. m. f. ø. s. o. g. u. d. l. a. n. v. b. J. p. k
Den dampede torsk beholder saft og med den rette mængde revet limeskal, chili og korriander så fremstår torsken som et rigtigfint, smagfuldt og delikat stykke fisk
Snithvidkålen og kog den mør i letsaltet vand. Alle gryderetter lignerhinandenlidt. Vand, salt. Mørt mørkt kød i en krydret sovs, fyldt med grøntsager, og frisk og let kartoffelmos med hvidkål og citronskal
Jeg bruger oftest mintil at lave belgiske vafler af en eller anden form, og denne gang havde jeg en rest af både grøn og rød spidskål, der skulle bruges
Lidtandefedt/stegesky fra den confiteredeand (kan udelades). Snit halvdelen af rødkålen ganske fint, og smid det i en gryde, hvori du har opvarmet klemetinolie
piskes med et minipiskeris, tilolien er blandetind og den har en ensformig masse. Mango/kål salat. Denne kartoffelsalat er super lækker til alle sommerens grillaftner
Kan du huske minegrønkålspandekager. -I stedet for pandekager, er de her lavet som vafler. Da jeg skrev det indlæg skrev jeg også lidt om, hvorfor jeg mener, at vi bør få mere grønkålindi vores hverdag
Tag et tærtefad eller et andet fad hvor hele rispapiret kan liggei. Alt bliver gjort klar og hældt, lagt, puttet i små skåle og på fade og sat på bordet
Det er lige, hvad jeg har brug for, og jeg tænker, at der nok siddermindst et par stykker af jer på den andenside af skærmen, som har det på samme måde