Skær spidskålen over, fjern stokken, skær kålen i både på langs og så i fine strimler. 1 spidskål. 400 g bagt laks. 30 minutter ved 150 grader, den skal kun lige være gennembagt. 1 spidskål. 400 g bagt laks
Halver spidskålen, fjern stokken, del kålen i både og snit kålen fint. 1 rødt spidskål. 4 kogte kolde kartofler (kan erstattes af mere bagt græskar eller søde kartofler). 1 rødt spidskål. 4 kogte kolde kartofler (kan erstattes af mere bagt græskar eller søde kartofler)
Spidskål med spicy salsa serveret sammen med bagte hokkaidogræskar og tykstegsbøf. Mmm, spidskål er i sæson og peppet op med lidt spicy sala, gør det ikke dårligere
kartoffellasagne med spidskål. Den gør sig også rigtig godt i sommertøj med nye kartofler og spidskål. Dette indlæg blev udgivet i Lidt af hvert, Opskrifter og tagget kartofler, Opskrifter, spidskål
Jeg kan huske en lille cafe ved navn ‘Potato Shop’ som serverede bagte kartofler med alverdens fyld. Crispy, blød kartoffel med fyld af hakket oksekød & spidskål, vendt sammen i en spicy-nødde ‘sauce’
Smeltet saltet smør vendt med en god håndfuld frisk persille, citronskal og smurt på et stort blomkålshoved, der bliver bagt i ovnen og til sidst drysset med revet parmesan for et salt og nøddeagtigt twist