Bagtefrugter og bær (forskellige) med en crunchy låg (af havregryn og nødder), som er en fantastisk ret til morgenmad ovenpå yoghurt eller serveret som dessert til det samme som denne
Server din bagte, lidt retro, cheesecake med iskold jordbærsauce on the side. Det er en virkelig nem opskrift, og du kan pynte med lige de frugter, som du nu synes
I princippet kan man jo bruge alle slags bær eller frugter skåret i små stykker, men en smule syrlighed passer efter min smag godt til fløden og den sprøde bund med karamelagtig smag
Pavlova. Opkaldt efter den russiske ballerina Anna Matveyevna Pavlova (1881-1931). Desserten kommer oprindeligt fra Australien og er en udpræget sommerdessert hvor der benyttes friske sommerbær
Så kan du bruge forskellige slags bær og frugter, flødeskum, flødecreme, rørt is og alt, hvad du kan komme i tanke om af drys, chokoladespåner, hakkede nødder, krymmel etc