På billedet serverer jeg de bagte søde kartofler med bønnepasta, bagte tomater og stegte asparges. De bagte søde kartofler er nu klar til at blive serveret med stærk chili sovs og sojayoghurt
Top med skiver af grønneasparges i passende størrelse (og husk at knække den seje bund af først) drys med pinjekerner og pensl med en blanding af honning og chiliolie (alt efter chili-trang kan lidt af olien erstattes af alminelig olie)
Hjemmebagte tarteletter og kød fra en høne – ikke som nu købte tarteletter og kød fra en kylling. med lidt grønt – dild, grønneaspargeshoveder eller lignende
de bagte pizzaer med ærter, ærteskud og hakkede radiser. Skær enderne af aspargesene. Smør halvdelen af osten på dejen og fordel kartoffelskiver og asparges ovenpå i et pænt mønster
hvide eller grønneasparges. Det gælder om at finde på spændende variationer, når de nye kartofler og aspargesene skal nydes i overflod, som der er mulighed for lige nu