Nem og lækker hverdagsret med bagte blomkålsskiver, stegte tomater og rucola pesto. Varm en tør pande og tør rist pinjekernerne, så de bliver let brune, tag dem af panden
Der har været så mange skønne billeder af Ris a la mande cheesecake, og der er ikke så mange weekender tilbage inden jul, så det var nu, hvis jeg skulle nå at få afprøvet denne spændende kage
Salat med bagte grønsager og feta. Det skulle endelig have været en ris pilaf men jeg fik lavet en alt for stor portion og så var der ikke plads til risene i gryden
Giv risene lidt farve med karry, gurkemeje eller paprika, og kæl lidt for smag og konsistens med nogle stegte eller bagte grøntsager og en smule knas og krydderier
Jeg har valgt at bage brødet med sorte ris. De sorte ris skal koges. Jeg plejer at koge en hel pose ad gangen og så fryser jeg det delt i poser med 2 dl kogte ris hver. Risene skal ifølge anvisningen koges i 1 time, men da jeg vil bruge dem i brød, så giver jeg dem kun 30 minutter. 150 g mel efter ønske (fx ris, majs, hirse). 2 dl kogte sorte ris. 200-300 g blandet mel fx ris, majs, amarant, hirse, boghvede. 150 g mel efter ønske (fx ris, majs, hirse). 2 dl kogte sorte ris. 200-300 g blandet mel fx ris, majs, amarant, hirse, boghvede
Giv risene lidt farve med karry, gurkemeje eller paprika, og kæl lidt for smag og konsistens med nogle stegte eller bagte grøntsager og en smule knas, samt krydderier
Bland quinoa, salat og de bagte grøntsager. ris. Varm en tør pande op og rist pinjekernerne gyldne. Anret på fad/skål eller på to dybe tallerkner og top med feta og ristede pinjekerner
Vaflerne bagte jeg i mit Tefal Snack Collektion vaffeljern,. Jeg havde en rest kogt ris og et kyllingebryst i køleskabet, så det var ret oplagt at få det brugt
Server kylling med peberfrugter og enten ris eller groft brød. Ugens tema. Kyllingeoverlår. Ordet diablo leder tankerne hen på noget temmelig krydret, men denne ret er faktisk ret mild