Givrisenelidt farve med karry, gurkemeje eller paprika, og kæl lidt for smag og konsistensmed nogle stegte eller bagte grøntsager og en smule knas og krydderier
Bagteauberginer. Servér auberginernemed salat og citronsaft. Her bliverauberginerne så bløde, at de næsten smelter på tungen, og linsesalaten mætter på den der lette måde
En lidtutraditionel og meget velsmagende suppe med masser af mættende fyld. Ingredienser. Rør kødet med salt og rør løg, hvidløg, rasp, æg, spidskommen, koriander og peber i
Givrisenelidt farve med karry, gurkemeje eller paprika, og kæl lidt for smag og konsistensmed nogle stegte eller bagte grøntsager og en smule knas, samt krydderier
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. n. s. t. d. l. æ. g. p. å. m. b. o. …. h. a. r. f. k. M. j. v. S. ,. ø. u. O. G. J. F. -. B. (. 2. 1. ). ½. c. 0. 6. 5. L. 8. y. T. K. H. P. 3. 4
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. B. a. g. t. e. r. ø. n. s. d. j. l. b. h. …. u. ,. k. o. f. O. /. æ. m. p. å. J. y. c. D. v. A. –. (. 1. ). 5. 0. 2. 3. S. K. H
Skyld de udhulede auberginermed vand. Jeg ved godt, at det ikke er helt sæson for auberginer her om foråret - men der lå nogle lækre sprøde økologiskeaubergineri supermarkedet og så fik jeg bare lyst til denne ret
Pensel dem medolie og drys dem med havsalt og peber. Server med det samme. Afkøl dem inden yoghurt blandet med salt og peber dryppes over sammen medhonning og persillen drysses på
I et smurt ovnfast fad lægges auberginerneskiftevismed lag af tomatskiverne, der drysses medpersille og hvidløgimellem lagene og krydres med peber og salt
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. h. e. r. l. g. o. p. t. s. a. f. å. v. G. d. m. b. ø. S. 4. 2. u. 1. /. k. H. 5. 0. c. y. j. ,. D. (. ). æ. L. T. O. A. P
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. t. h. e. r. l. g. b. ø. k. d. v. a. n. s. u. f. 2. 4. 5. 0. m. o. y. (. ,. K. æ. ). p. T. å. S. c. 1. /. '. L. D. A. R
Form frikadellernemed en spiseske, der dyppes i varmt vand mellem hver frikadelle, så farsen ikke hænger fast i skeen og steg dem på en slip-let pande med en lille smule olie
Kyllingen smøres medmarinaden, der er rørt sammen. frisk kværnet peber. Grøntsagerne lægges i et smurt ildfast fad og drysses medhvidløgssalt og salt og der hældes ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.