Måske har du ikke lige de samme rester som mig, men det gør ikke så meget, for hvis intentionen er god, bliver kagen det også Og særligt hvis resterne bare nogenlunde svarer til det, jeg har brugt
Arla Laktosefri Smørbar. Ja, som titlen siger, så vil jeg vise jer hvad man kan finde af laktosefrie produkter i mit køleskab, som jeg benytter mig af til daglig
Lad blandingen stå i køleskabet ca. Mørdejen blev taget ud af køleskabet og rullet ud på køkkenbordet. Så blev det min tur til at bage til torsdagskaffen på arbejde
Så er det ”bare” at tilberede alt det andet til juleaften. Du kan fint stege anden dagen før, lave sovsen og sætte det hele på køl – aller helst i en kølig kælder, ellers i køleskab
Et ‘vis mig dit køleskab’-koncept, og jeg håber, at I vil tage godt imod det. Jeg elsker selv at kunne snage lidt i andre menneskers køleskabe – det er sådan lidt ‘Kender du typen’-agtigt, som jeg elsker
Min mor havde købt en ordentlig omgang Valrhona Guanaja, så det var bare at få gang i bageriet. Kagen sættes nu i køleskabet 30 minutters tid, hvorefter den tages ud og drysses med de hakkede valnødder på siderne og toppen
Det er en god idé at lade chokoladen få stuetemperatur før barerne skæres ud. Tryk bunden ud i en firkant på en bageplade med bagepapir, og kom den herefter i køleskabet