Blomkålssuppe med porrer. Skyl blomkålen og skær den ud i buketter, snit porrer og løg. Når man nu kan lave en lækker blomkålsmos i stedet for kartoffelmos – kan man så ikke også lave en lækker blomkålssuppe
Hak porrerne (brug også de grønne toppe). Skær blomkålen i mindre buketter. Denne suppe er meget simpel, for den indeholder ikke ret mange ingredienser eller krydderier, men den smager ganske godt, bare som den er
Ugens salat er med mine yndlingsgrøntsager, broccoli og blomkål. Du kan også prøve denne porresuppe. Her var ærterne blevet til en tyk puré, som dannede bund for rodfrugter og hårdt grillede porrer
Lad det koge fem minutter og tilsæt så blomkålsblade, porre og ris. På samme måde har jeg altid selv smidt bladene fra blomkål ud, indtil jeg en dag opdagede, at det da var utroligt dumt, når de sagtens kan spises
Blomkål, gulerødder, porre, knoldselleri (Andre grøntsager du godt kan lide). Kog det op med nogle grøntsager, her brugte vi gulerødder, porre og knoldselleri
Porrerne skal rengøres og den grønne top fjernes. Blomkålen vaskes og deles i buketter. Selve suppen kan spises uden kød som et varmt mellemmåltid om efrermiddagen, mens den får helt nye dimensioner med stegt kylling og sprødstegt bacon
Blomkålssuppe med. Del blomkålen i stykker, tag ca. Rens porrer og skær dem i ringe. Lad suppen simre til. Blend suppen med en stavblender til en glat konsistens
Man kan variere grøntsagerne efter smag og behag, men jeg synes porrer, blomkål, gulerødder og svampe fungerer rigtig godt sammen med de stærke krydderier og så holder man sig indenfor årstiden spisekammer
Næste gang vil jeg tilføje et par porrer, da de er super gode til at give smag. Efter at suppen var smagt til har jeg tilføjet nogle broccoli og blomkålsbuketter for at give lidt fyld i suppen
Hak rødløg, porre, blomkål og knoldselleri. Blomkålssuppe. ½ blomkålshovede. Suppe. ½ blomkålshovede. 5-10 gram ingefær (afhænger af hvor stærk du vil have suppen). 1 porre. 20-25 min slukkes der for varmen, og suppen blendes. 5-10 gram ingefær (afhænger af hvor stærk du vil have suppen). 1 porre
Som topping har jeg brugt gulerødder i tre farver, som giver et flot farvespil, men der kan sagtens bruges en rest kogte kartofler, blomkål, broccoli eller andre grøntsagsrester i stedet for
Porrerne skæres i ringe. Vi skulle have en god suppe og jeg havde alt hjemme. Tilsæt ingefær og hvidløg, og hæld eventuelt lidt kogende vand hvis suppen er for tyk