Med denne opskrift får du de bedste glutenfire boller jeg har smagt længe. 15-18 boller. 200 g reven gulerod eller rødbede. Form 15-18 boller med fugtige hænder, ellers klister de for meget. 15-18 boller
Resultatet blev rødbede/gulerods-boller, som jeg brugte som burgerboller den anden aften. I bollerne kom jeg kyllingebryst, hjertesalat, tomat, agurk, hjemmelavet guacamole og basilikums-skyr-dressing
Vi fik en af hver til deling og en lækker rødbede og gulerodsjuice til. Dertil valgte vi en frisk Wake Up juice med æble, gulerod, citron og ingefær og henholdsvis en cortado og en flat white kaffe
I denne her blanding er det mere gulerodsstykker og rødbedestykker, og det er ikke voldsomt meget. Jeg har bagt med gulerod masser af gange før og syntes det giver noget friskhed til dejen , men der har jeg jo så lige revet dem i
Det var naturligvis en udfordring at komme igennem de tre dage på juicekuren, når resten af familien spiste aftensmad, eller når naboen kom forbi med nybagte boller, så var det ikke helt nemt, men det var en fed udfordring at give sig selv og jeg kunne mærke på min krop, at den havde rigtig godt af det
Lækkert smagende og nemme glutenfri boller med et godt tilskud af grønt, eller rødt☺Bagt uden hævemiddel, så de er gode for mennesker med histamin intolerance
- det kan også være revet rødbede. Lækre meget nemme at lave, "over night boller". Kom væsken i melet og rør det sammen tilsæt revet gulerod, kerner og frø til dejen og rør godt rundt
Protein boller uden mel & gær. Min skønne veninde kom forbi til en kop kaffe den anden dag og havde nogle fantastiske boller med, som jeg bare måtte prøve at lave selv
Det virker også som redning i madpakken, hvor mine børn nogen gange synes det er lidt snyd, at alle de andre "altid" har slik, kage, boller, kiks og søde sager med i deres madpakker og hvorfor får jeg aldrig det mor
Derudover har jeg tilsat solsikkekerner for at give bollerne lidt bid. Pastinak, gulerod, selleri, jordskokke, kålrabi, majroe, rødbede… Alle disse skønne rodfrugter er i sæson netop nu, og der er så mange fantastiske retter, du kan lave ud af dem