Med denne opskrift får du de bedste glutenfire boller jeg har smagt længe. 15-18 boller. 200 g reven gulerod eller rødbede. Form 15-18 bollermed fugtige hænder, ellers klister de for meget. 15-18 boller
Hvis du leder efter velsmagende glutenfri, luftige bollermed en sprød skorpe, så led ikke længere. Den sprøde skorpe opnår jeg ved at bage dem med varmluft
(jeg plejer også at tilføje reven gulerod, men havde ikke lige nogle i denne omgang). Desuden giver melet – sammen med gurkemeje – bollerne en varm gul farve
Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. Efter hævningen hældes dejen igen ud på et meldrysset bord hvor den deles i fire lige store boller
Med en teske formes små boller af farsen, der kommes i gryden. Den er let at gøre sundere, da fars kan fyldes med grønt og havregryn, uden det går ud over smagen - og det gør retten billigere
have bollermed til aktiviteter, står den på “traditionel” koldhævet. Jeg har dem efterhånden næsten altid i huset og bruger dem ofte i pandekager, i smoothies og i mine drømmeboller og andet bagværk
Opskrifter | Pilates, kraniosakralterapi og kostvejledning
Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. Efter hævningen hældes dejen igen ud på et meldrysset bord hvor den deles i fire lige store boller
Jeg elsker at bage det, da det er super nemt at lave, man slipper for at stå og trille en helt masse boller, og så er de rigtig gode at tage med i madpakken som sandwich
I opskriften skulle retten dog laves på panden ligesom almindelig biksemad og det var lidt udfordrende, da jeg var alene med begge unger og derfor ikke havde tid