Boller hævning i køleskab opskrifter

Spinat boller

Spinat boller

Skal opbevares ikøleskabet når der er bagt og er perfekte tilmellemmåltider – eller som en del af min frokost
Koldhævede boller

Koldhævede boller

Det vigtigste er, at dejen har en meget våd konsistens, når man sætter den tilhævning. Koldhævede bollergenialt, hvis man har inviteret gæster til brunch eller gerne vilspise nybagte bollertil morgenmad i ny og næ uden at skulle alt for tidligt op og stå med dej på fingrene

Koldhævede boller med kerner og kikærtemel

Smør lidtolivenolie ovenpå dejen, og sæt dejen tilhævningikøleskabet natten over. Derfor får du nu opskriften på en omgang boller, der er super nemme at lave, da du dels slipper for at have fingrenei dejen, og dels skal de ikke stå og hæve over flere omgange
Boller med smag

Boller med smag

Skal opbevares ikøleskabet når der er bagt og er perfekte tilmellemmåltider – eller som en del af min frokost
Boller af rugbrødsrester

Boller af rugbrødsrester

De tre skiver rugbrød skæres imindre tern, kommes i en beholder med låg, som fyldes op med vand og kommes ikøleskabet natten over
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Når dejen er godt æltet og er smidig kommes den i en oliesmurt skål og stillestilhævningikøleskabettil næste dag
VIRKELIG GODE BOLLER

VIRKELIG GODE BOLLER

Efter hævningen formes bollerne og rulles i drysset. Da dejen er lidtklistret er det nemmest at forme bollernehvis man har våde hænder
Luftige gulerodsboller

Luftige gulerodsboller

Dejen skal være let og luftiginden den sættes tilhævning. Nyd dem med smør, ost, syltetøj eller hvad du lige har ikøleskabet
Chiaboller

Chiaboller

Og ved at dejen kan holde sig flere dage ikøleskabet så er det ekstra nemt at trylle en portion nybagte boller frem
Verdens bedste brød

Verdens bedste brød

Verdens bedste brød – Det er en lidt stor mundfuld. Man kan jo nemt komme til at slå et større brød op end man kan bage, så måske skal jeg i stedet kalde det ”værtens bedste brød”
Glutenfri Solskinsboller

Glutenfri Solskinsboller

Det er et rigtigt godt spørgsmål…vi har endnu ikke selv eksperimenteret så meget med koldhævning, så vi må være dig svar skyldig
Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Kan man bruge dejen tilboller. Den lange hævning er grunden til at man ikke behøver at ælte brødet. Du kan dog godt lade dejen overnatte ikøleskabet
Pirogger

Pirogger

- til aftensmad, frokost eller som madpakkeJa du bestemmer, for de kan jo indtages som ligepræcis det måltid du ønsker
Osteboller

Osteboller

 Efter hævning slås dejen op til et aflangt brød og bollerneklippes af i skrå snit. Ælt dejen godt igennem og stil den så tilhævning et lunt sted i ca
Ciabatta brød

Ciabatta brød

Drys lidt durummel over brødene/bollerne. Verdens letteste boller –. Aller bedst, hvis den kan stå natten over ikøleskabet
Hjemmelavet pitabrød

Hjemmelavet pitabrød

Dejen stillestilhævningi ca. I går havde jeg god tid og havde en pakke gær ikøleskabet og bestemte mig for at givemigi kast med at lave mine egne pitabrød
Varme Vinterboller

Varme Vinterboller

Dej til varme vinterbollerindenhævning. Boller med surdej, Tidsforbrug. Goldblume er en oprindeligt tysk sort som har et ret højt glutenindhold og derfor også har en rigtig god hæveevne
Ciabattaboller

Ciabattaboller

Den skal stadig være våd, når den sættes tilhævning. Dæk dejen til, og sæt den ikøleskabet natten over