Boller med abrikoser og nødder opskrifter

Fastelavnsboller

Fastelavnsboller

Til gengæld har jeg også samlet en håndfuld forslag til fyld, hvad enten du går med den almindelige, hvide fastelavnsbolle (min yndlings), den sunde variant (der nu også er ret lækker, hvis du vil fylde dig medfastelavnsboller i flere dage - hvilket godt kan være fristende
Nøddesnacks med kokos og tranebær

Nøddesnacks med kokos og tranebær

Hvis du er på udkig efter opskrifter på sunde snacks, kan jeg anbefale nøddesnacks med peanutbutter og chokolade, disse saltmandler, lækre dadelkugler med lakrids, sprøde bananchips eller chokorugboller
Konfektkugler á la gulerodskage

Konfektkugler á la gulerodskage

Nu skal vi inden alt for længe i gang med aftensmaden, som på denne søndag lyder på Boller i karry. Dadler ogabrikoser stilles i en passende skål og overhældes herefter medkogende vand

Kulinarisk kalender den 18. december

ristede bollermed appelsinmarmelade, frugtsalat med appelsinblomstvand og. Men det passer fint til den perfekt dampede couscous, med kylling og
Bananbrød -prøv det!

Bananbrød -prøv det!

Det virker også som redning i madpakken, hvor mine børn nogen gange synes det er lidt snyd, at alle de andre "altid" har slik, kage, boller, kiks og søde sager med i deres madpakker og hvorfor får jeg aldrig det mor

Grove Müsliboller

Tilsæt dernæst fiberbageblandingen, speltmel, speltflager samt bær ognødder g rør grundint, hvad enten det bliver gjort med gaffel eller en elpisker meddejkroge
Græskarboller

Græskarboller

Hæld dejen over i en skål og rør den mosede banan i sammen med solsikkefrøene, kokosflagerne, de hakkede nødderog abrikosternene

Boller med abrikoser og nødder

Ny slags bollerSå fik jeg lavet en ny slags boller, denne gang medabrikoserognødder. Dejlige store gode bollermed frugt- og nøddesmag

Müsliboller

Fødselsdagsbollermed eller uden rosiner og æble. Skær abrikoser, nødderog evt. De smager også særdeles godt lune

Nuttyfruityhoney can bread

Mælken blandes nu med gæren. Rosiner, abrikoserognødder æltes nu ind i dejen, og der tilsættes så meget mel at dejen lige netop slipper hænderne, når den æltes