Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. De her boller tager ca. De bliver ikke ligeså faste og fine som almindelige boller, da dejen er ret smattet
FiberHUSK massen blandes i skyr- og gærblandingen og der skal røres kraftigtAlt det forskellige mel tilsættes og æltes i blandingenTag dejen ud på bordet (som er meldrysset) og ælt det godt igennem, meget lettere på bordet end i skålen medmindre du bruger en køkkenmaskine
Jeg blander FiberHusk, majsmel, maizena og boghvedemel sammen med tørgæren. Hvis du leder efter velsmagende glutenfri, luftige bollermed en sprød skorpe, så led ikke længere
Bland vand og fiberHUSK/loppefrøskaller og pensl bollerne. fiberHUSK el. Dæk bollerne til med et rent viskestykke og lad dem efterhæve i en halv times tid
fintmalede loppefrøskaller som fx FiberHUSK (ca. Disse boller er bagt med teffmel, som er et alternativ til glutenfrie meltyper som rismel, quinoamel og hirsemel
ved æggeblommemassen med de stive æggehvider og derefter vend fiberhusk godt i. Jeg besluttet mig lidt spontant for at jeg ville prøve at lave fastelavnsbollermed flødeskum, efter jeg faldt over en opskrift på instagram fra Helenes Sunde Køkken, som simpelthen så for lækre ud også var de helt uden mel, jeg har dog justeret lidt i opskriften og lavet dobbelt portion
Bland derefter æg og kokosmælk godt sammen, inden du hælder det sammen med de tørrer ingredienser. Disse boller er utrolig mættende og kan bruges til morgenmad, mellemmåltid og frokost
Sæt derefter bollermed en. brødklappere med gulerod og persille" og "glutenfri. opskriften på bagsiden, men jeg har også prøvet at tilsætte fine loppefrøskaller/FiberHUSK for at få
Bland boghvedemel sammen med bagepulver og fiberhusk og rør dele hele godt sammen. Du kan også fugte dine hænder med lidt vand, så er det nemmere at forme bollernemed hænderne
Når jeg tænker tilbage, så skyldes det sikkert, at grøntsager var noget, jeg forbandt med grønt kogt til udødelighed eller en salat bestående af iceberg, agurk og gulerødder
Det her er opskriften der “tog rumpetten” på mig, dét havde jeg ikke lige regnet med – altså at det skulle ende op med at være nogle virkelig lækre boller & så er de endda proppet med dejlige proteiner