bollernemed lidt mere majsmel og solsikkekerner/birkes. Jeg har bagt mange forskellige opskrifter på koldhævede boller, dem kan du finde lige her, og denne gang tilsatte jeg lidt majsmel i bolledejen
Jeg blander FiberHusk, majsmel, maizena og boghvedemel sammen med tørgæren. Hvis du leder efter velsmagende glutenfri, luftige bollermed en sprød skorpe, så led ikke længere
Det kommer der et indlæg om snart, men nu tilbage til disse fantastiske boller. 2,5 dl fuldkorns majsmel. Lad dejen hæve i en lille time, derefter form 15-18 boller og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader i 35 minutter. 2,5 dl fuldkorns majsmel. 15-18 boller
Jeg har haft lyst til at eksperimentere med opskriften og har mange ideer til forskellige smage. For nogle uger siden bagte jeg en stak af disse Glutenfri kerneboller som blev super gode, luftige og lette
En søndag med knap så godt sommervejr, kan man jo godt bruge lidt ekstra tid i køkkenet. Derfor har jeg lavet pulled pork i dag, som jeg serverede i majspandekager (en slags bløde tortillas) med grønt, ærteskud og koriander til
Bland med boghvedemel, majsmel og salt og tilsæt smørret i mindre stykker. Bunden i denne tærte er lidt anderledes end den klassiske tærtebund, da melet er udskiftet med mandler og boghvedemel
Dyp hver bolle i olivenolie og tril dem let i hænderne, så de bliver dækkede med olien. majsmel. Bages straks de er formede i en godt varm ovn, giv dem gerne 220 grader de første 15 min og skru derefter varmen ned til 200 grader. Vent med at skære bollerne over, til de er kølet af 1,5 l
Sig vandet rent som kødbollerne har kogt i, smag til med karry og havsalt og jævn med lidt majsmel. Tippet blev brugt på hjemmefronten i går og endte med at blive til børne- og taljevenlige boller i karry (taljevenlige fordi indholdet af stivelse i retten er skruet helt i bund)
De her sprøde boller er bare så lækre og er til og med også glutenfrie. Når boghvedekernerne er kogte så er det lige ud af landevejen med at rører de forskellige ingredienser sammen og herefter lade dejen hæve lidt i skålen på køkkenbordet og herefter stille den koldt til i morgen
Jeg bager meget, men synes ikke jeg har held med de glutenfri boller, de hæver jo næsten ikke er flade og ser slet ikke gode ud, hvad gør jeg forkert, synes jeg har fulgt opskriften nøje
Lækre sprøde lune majsbollermed smør og så en god ost, så har man en rigtig god start på dagen. Man behøver ikke bruge surdej hvis man ikke har så meget tid, og du kan stadig vælge at lade dem hæve natten over, men de bliver bedst med surdej
Tilsæt FiberHUSK og pisk det sammen med blandingen. Tilsæt majsmel og ca. halvdelen af fuldkornsrismelet og rør det grundigt i røremaskine eller med håndmixer (dejkroge)