Dejen kan bruges til meget forskelligt og ud over boller laver jeg små madbrød med forskellige krydderier på til grillen, burgerboller og ind imellem også pølsehorn
Gjør klar porsjonspakker med blåskjell og kraft på forhånd, og du har den perfekte grillforrett som gjør seg ferdig mens du selv kan beundre det glitrende havet
Brødet bliver lavet i en gryde – altså bagt i en gryde – og det kan bages i ovnen eller pågrillen. Drys lidt mel ud på bordet, og vip dejen ud ad skålen, og vend den rundt et par gange i melet
halvdelen som boller og resten som madbrød pågrillen. Firetyve år, jeg fatter ikke hvor tiden dog er blevet af og det føles kun som et øjeblik siden at jeg lå der på Maria hospitalet med den sødeste lille rødtop i favnen
Jeg var i det hele taget rigtig godt tilfreds med dette måltid mad, hvilket nok skyldtes, at teriyakisaucen blev rigtig god, men det gjorde de hjemmebagte burgerboller så sandelig også
Når jeg nu alligevel skal tænde op for grillen for så at stege bøfferne til mine burger, kan jeg sku da lige så godt bage burgerbollernepågrillen i samme væk
Det sidste minut kan man sagtens komme en skive cheddar eller gorgonzola på der så smelter. Afvej 200 g pr bøf og form dem til kugler som hakkes flade og placeres på et stykke pergamentpapir, hvor de hviler indtil de skal grilles. Smør grillen med rapsolie så bøfferne ikke hænger fast, giv dem 2-3 minutter på hver side og så et enkelt minut hvor de er drejet 90 grader, så der kommer flotte grillstriber