De her boller tager ca. Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. De bliver ikke ligeså faste og fine som almindelige boller, da dejen er ret smattet
Skal du have friskbagte bollertil morgenmad i morgen. Efter jeg er flyttet, har jeg nemlig ikke en røremaskine ved hånden længere (det står højt på ønskelisten), og da jeg gerne ville bikse en hurtig koldhævet dej sammen sidste weekend, blev denne opskrift til – super nemme og æltefrie
De er perfekte tilmadpakken, og en bolle en nok, da de mætter rigtig meget. Jeg er så lykkelig for at jeg er kommet frem til dette resultat, de her boller er mine nye ynglings
Bollerne er rigtig gode tilmadpakken. 5 boller. Alle ingredienserne blendes sammen til en fast masse, der formes til 5 boller. Bollerne bages i ovnen ved 175 grader i 25-30 min. 5 boller
Kødbollerne er tilberedt når de flyder op til overfladen. Maizenamel til jævning. Vi elsker "Boller i karry" og så er det oven i købet en hurtig og nem aftensmad
Næste gang der skal bages, kan det være jeg vil prøve nogle fastelavnsboller måske. I skal blot bruge de samme ingredienser fra den anden opskrift, og så lidt ekstra til fyldet
Kombinationen af en god bolledej sammen med lækre, salte kalamata oliven, krydret oregano og smagsfyldte soltørrede tomater giver alt i alt et lidt middelhavs inspireret twist, der er perfekt som sandwichbollertilmadpakken og til fryseren, som en nem løsning på en travl dag
Her er det en af de oMega gode boller med pesto, smør, salat, ost, avokado og rødbedechips. Tricket er her at tage fra tilmadpakken INDEN du siger værsgo til familien
Lad bollerne efterhæve tildækket med et rent klæde ca. Bollerne skal være rustikke i udseende. Rør mayonnaise, kål og gulerødder sammen og smag til med æbleeddike, sukker, salt og peber