Boven opskrifter

Oksebov med øl og hyldeblomst

Oksebov med øl og hyldeblomst

Brun boven på begge sider i en stegegryde, tag den op og svits hurtigt grøntsagerne – undtagen blomkålsbuketterne
Braiseret lammebov i stegeso

Braiseret lammebov i stegeso

Fyld hullet som benet har efterladt med hakket løg, hakket hvidløg, frisk rosmarin samt salt og peber og sur boven med madsnor
Vildsvinebov med rabarberkompot

Vildsvinebov med rabarberkompot

Sæt det i ovnen sammen med vildsvineboven. Sådan gør du med vildsvineboven. Udben boven – få evt. Sådan udbener du boven
Vildtgryde

Vildtgryde

Kødet skæres fra boven og skæres derefter i grove tern. Vildtgryde undervejs …. Mængde. 4 personer. Forberedelsestid
Rådyr ragout - og lidt om vildt

Rådyr ragout - og lidt om vildt

Fint kød som filet eller kølle skal koge kort, hvor sådan noget som kødet fra ribbenene og boven skal have noget længere tid

Pulled Lamb

Udben boven hvis den ikke allerede er udbenet. Før boven skal tilberedes skal den brunes godt af i olivenolie på alle sider

Sommerlam med hyldeblomstbygotto

Boven har fået 20 minutter ved 175 grader efter den har været brunet og gnedet i sennep og dyppet med hyldeblomstsaft

Sylte

også boven i mindre stykker. Sylte. Line. 2. november 2014. Det syltede, Gamle danske retter, Jul og helligdage

Marineret oksebov stegt på grillen

Jeg lavede en marinade om morgenen som boven lå i trak i til den kom på om aftenen. Oksebov kan være godt, det kan også være kedeligt

Sylte

også boven i mindre stykker. Bed slagteren dele skanken i to, så skal den ikke koge så længe. Skær evt. Hæld vand ved, så det kun lige dækker, og bring vandet i kog

Salat på lammebov og granatæble

Riv kødet af boven. Bag boven et par timer ved 180 grader. 1 stor lammebov. 1 granatæble. 1 bdt. persille. citronsaft

Bov i æbleskysauce

Brun boven på begge sider i lidt olie, krydr med salt og peber. Hvis olien bliver branket kasseres den og boven kommes tilbage i gryden uden fedtstof