Dette er et godt madbrød. Jeg brugte det til suppe, men har også serveret det til min mosters fantastiske tunmousse (mere om denne i en anden blog - dejlig retromad)
Brøddej. Opskrift på nemt formbrød med kerner og nødder. Ingen dej på fingrene. Smør en rugbrødsform med lidt smagsneutral olie og hæld/vip dejen over i formen
Jeg har aldrig syntes, det var så tiltalende med brød med kanelsnask på, men efter at have prøvet at bage og spise den her brunsviger, har det gjort den holdning til skamme
Ælt gær og sukker sammen i en lille skål til det bliver flydende. Dej. Bland de øvrige ingredienser i og ælt til dejen er blank og smidig – den skal være lidt klistret
Jeg er særligt vild med den på brieost eller på et stykke ristet brød - blot som den er. Honningen er flydende og helt pink, og smager friskt af sol og sommer
Chokolade-græskar-kage/brød. (ved sødt brød bruges 150 gram). Hæld den let flydendedej i en smurt 1-liters-form. Bag kagen/brødet ved 180. (ved sødt brød bruges 150 gram)