For nylig delte jeg med jer, hvordan jeg ynder at lave nemme glutenfri pølsebrød, og med udgangspunkt i den samme melblanding har jeg leget lidt videre med nogle ingredienser, fordi jeg ønsker lidt mere i min grunddej
Jeg er blevet helt vild med dette pandebrød. Det har den mest fantastiske konsistens som et fladt indisk pandebrød, og smagen er også helt fantastisk, især taget i betragtning af det er både glutenfrit, mælkefrit og sukkerfrit
- Jeg vil gerne understrege, at jeg normalt frabeder mig at bage ting medbrød - dette gør jeg fordi jeg er typen som kommer alt for meget groft mel i, og sidder tilbage med en stenhård bolledej, som kunne smadre ruder og spejle
brød er nok noget af det, som jeg savner allermest i min hver dag, så det er med at finde nogle gode alternativer, som gør man ikke faldet i alt for ofte
Kan fint fryses og tages op efter behov – dog vil jeg anbefale at man rister brødet, efter optøning, da det ikke bevarer samme sprøde skorpe ved frysning
et lækkert sprødt og fiberrigtbrød, som mætter dejligt. - som bare sprudler af sundhed og god energiOg en hel masse gode og lækre fibre, som giver det perfekte bid i brødet
Muffins i madpakken er simpelthen det bedste, der er sket, siden skiveskåret brød. Disse er vellidt af både børn og voksne og er ideelle med lidt gnavegrønt – f
Lad mig starte med at understrege, at jeg som studerende til professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, ikke er fortaler for, at man fjerner denne gruppe fødevarer, da det ofte resultere i, at man spiser mere af en anden - oftest kød