100 gram
brød eller højere, for at brødet er groft og sundt. Det er dog her vigtigt at være opmærksom på, hvor fiberindholdet kommer fra. I ingredienslisten kan man se, om der er tilføjet fibre efterfølgende. Hvis dette er tilfældet, skal du gå uden om netop det brød.
Dette skyldes at man får arbejdetmed den gluten, og de proteiner, derer i brødet. Derfor må der snydes en lille smule, og trylles med et syrnet mælkeprodukt, lidt honning og lidt havregryn
Du kan spise kålen rå, og det kan snittes fint og kommes i salaterDu kan stege kålen på panden, som indholdet i for eksempel wokretterKålen kan bruges til kåldolmereMan kan bruge kålen som erstatning til madpandekager/fladbrød og fylde detmed oksekød eller falafel
brød og bollerer ofte lavet med ost, og det vil min krop altså stadig ikke. lavet brød og boller på i en del år faktisk, og har så justeret på det hen ad
For et mørkerebrød, kan du erstatte ¼ eller lidt mere af hvedemelet med groft mel. Sæt en gryde, der kan tåle at gå i ovnen (gerne emalje ellerstøbejern), med tilhørende låg ind i ovnen, så den bliver varm - alternativt kan du også bruge en stegeso
Den er virkelig lækker og har fået samtlige til at spise den, som troede det var en "KAGE". Denne opskrift er en god "synder", da den er rig på fuldkorn, fibre, kalium og med topping har den samtidig lidt protein (Derer også skyr i)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.