Fladbrød, durumbrød, wraps, rullekebab, shawarmarulle - ja kært barn har mange navne. Bag dem på en pizzasten, som er blevet rigtig godt gennemvarmet i ovnen eller på en grill
Derfor er den oplagt til at bage både pizza, boller, brød osv på. Jeg fulgte vejledningen herfra, smed mit bagestål i ovnen i en lille times tid (den er lidt mindre end en bageplade og kan derfor lægges ovenpå), og så smed jeg mine pizza ind på det brandvarme stål
Man lader simpelthen stenen stå i ovnen, mens den varmer op, og når man putter pizzaerne i ovnen, bliver dejen ramt af en intens varme nedefra, der får brødet til at hæve bedre og giver sprød bund uden at brænde
) til at skubbe brødet/pizzaen ind med (du kan købe samlet pakke her). Bagestålet fungerer på samme måde som en “pizzasten”, men er lavet af stål i stedet, og opretholder dermed varmen noget bedre og giver meget bedre resultater
Drys lidt mel på hvert brød og kom dem ind påpizzastenen/bagepladen. Dagen efter blandes resten af ingredienserne og dejen æltes på maskinen ved mellemste trin i ca
Lige nu har jeg faktisk ikke tid til at følge opskriften, så jeg skærer nogle hjørner og så bager jeg den igen om et par uger på den rigtige måde, så må jeg se om der er smags forskel påbrødet
Da jeg ikke har en vandforstøver og min mor er overbevist om, at jeg ødelægger hendes nye ovn, ved at kaste koldt vand ind i den og vores pizzasten i øvrigt er knækket i et eksperiment med lige præcis dette, er jeg gået over til at sætte en skål med en smule vand ind i ovnen under brødet i stedet
Når ovnen er varm, skubbes brødene direkte ind påpizzastenen med en bagespade og bages i ca. Kom en bageplade med pizzasten i ovnen og varm op på max varme