Brød på pizzasten opskrifter

Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Helst en varm pizzasten. Hæld dejen ud et meldækket bord. Den lange hævning er grunden til at man ikke behøver at ælte brødet
HJEMMELAVEDE - WRAPS

HJEMMELAVEDE - WRAPS

Fladbrød, durumbrød, wraps, rullekebab, shawarmarulle - ja kært barn har mange navne. Bag dem en pizzasten, som er blevet rigtig godt gennemvarmet i ovnen eller en grill
Sprød pizza med pesto, kartofler, løg og gedeost

Sprød pizza med pesto, kartofler, løg og gedeost

Derfor er den oplagt til at bage både pizza, boller, brød osv . Jeg fulgte vejledningen herfra, smed mit bagestål i ovnen i en lille times tid (den er lidt mindre end en bageplade og kan derfor lægges ovenpå), og så smed jeg mine pizza ind det brandvarme stål
Madbrød

Madbrød

Drys godt med krydderier - der skal en del mere til end man normalt ville komme , så bare brug løs
Pizza - made from scratch!

Pizza - made from scratch!

Man lader simpelthen stenen stå i ovnen, mens den varmer op, og når man putter pizzaerne i ovnen, bliver dejen ramt af en intens varme nedefra, der får brødet til at hæve bedre og giver sprød bund uden at brænde
Luftigt og lækkert surdejsbrød

Luftigt og lækkert surdejsbrød

Vi bruger en pizzasten i ovnen når vi bager brød, så bliver brødet ekstra lækkert, men det kan også sagtens bages en almindelig bageplade
Bagestål

Bagestål

) til at skubbe brødet/pizzaen ind med (du kan købe samlet pakke her). Bagestålet fungerer samme måde som en “pizzasten”, men er lavet af stål i stedet, og opretholder dermed varmen noget bedre og giver meget bedre resultater
Langtidshævede landbrød

Langtidshævede landbrød

Drys lidt mel hvert brød og kom dem ind pizzastenen/bagepladen. Dagen efter blandes resten af ingredienserne og dejen æltes maskinen ved mellemste trin i ca
Møllerens brød – hvedemel, fuldkornsmel og rugmel

Møllerens brød – hvedemel, fuldkornsmel og rugmel

Lige nu har jeg faktisk ikke tid til at følge opskriften, så jeg skærer nogle hjørner og så bager jeg den igen om et par uger den rigtige måde, så må jeg se om der er smags forskel brødet
Surdejs guide for begyndere og opskrift på surdejs-hvedebrød.

Surdejs guide for begyndere og opskrift på surdejs-hvedebrød.

Da jeg ikke har en vandforstøver og min mor er overbevist om, at jeg ødelægger hendes nye ovn, ved at kaste koldt vand ind i den og vores pizzasten i øvrigt er knækket i et eksperiment med lige præcis dette, er jeg gået over til at sætte en skål med en smule vand ind i ovnen under brødet i stedet
Surdejsbrød

Surdejsbrød

 Når ovnen er varm, skubbes brødene direkte ind pizzastenen med en bagespade og bages i ca. 
Kom en bageplade med pizzasten i ovnen og varm op max varme