Den på billedet har jeg anrettet med pommes Anna – den opskriftfinder du andet steds her på sitet – dampet broccoli, og en sauce lavet af resten af marinaden, bouillon og fløde og smagt tilmed salt, peber og paprika
Fuldkornstærte medkylling, broccoli og estragon. Hvad med denne lækre fuldkornstærte med oksekød i tomat og “fløde”-sauce (blendet hytteost), masser af grøntsager og urter og en friskoregano-dressing
Kom farsen i et lilleovnfast fad (ca. Tilsætfløden sammen med gelé, salt og peber. Hæld lidt sauce i bunden af fadet og server resten ved siden af sammen med kartofler, grøntsager og ribsgelé
½ broccoli. Derudover skiftede jeg fløden ud med hytteost og mælk. Tærtedejen lavede jeg på oliei stedet for smør, da olieindeholder det gode umættede fedt, i stedet for smør som bidragermed det mættede fedt, som vi bør begrænse os på
Æg, mælk og flødepiskes sammen med salt og peber, og hældes derefter over fadet. Her er en anderledes tærte idet der istedet for en dej-bund bruges pasta, så den er nem at lave og mætter godt
Lad cremen koge hurtigt op, og krydr med et par knips salt og peber fra kværn. Pas på med saltet. Smuldr danablue osten ned i gryden til den begynder at smelte (ved svag varme), og tilsætfløden og cremefraiche
Server med grøntsags gratin eller en grov mos af broccoli eller blomkål på siden. Synes det er såre simpelt, at lave tingi en ovn, der bare passer sig selv