Rul dejen ud så den passer i en bradepande ca 20 x 30, beklæd bradepanden med bagepapir, læg dejen i og prik en masse huller ( brug fingerne ) fordel fyldet på kagen og lad den hæve yderligere et lunt sted i 20 min
I. l. ø. r. d. a. g. s. f. e. j. v. i. m. n. V. h. t. ,. o. k. y. u. p. D. å. æ. b. O. z. H. N. J. S. C. M. c. E. K. ). B. (. 1. 2. 3. x. 4. ½. 5. 0. 8. R. /. L. T. Æ. P. F. -. U. |. <. ". ) l
Når jeg bruger dejen til at lave pizzaboller af, vil der lægge sig pizzasauce i hullerne, og det er toppen at finde sådan en lomme med ekstra smag i bollen
Uhm, i dag lavede vi en "rigtig-søndag-morgen" med rundstykker og brunsviger fra bageren. Så jeg cyklede til bageren og kunne ikke stå for tilbuddet 5 rundstykker og 1 brunsviger for 35 kr. , for jeg kunne se, at brunsvigeren kostede 29 kr
Vend nu dejen ud i en bradepande (30*40 cm) og pres små huller i dejen (ligesom med brunsviger). Et brød fyldt med smag, skorpe, fuldkorn og personlighed
Jeg har længe haft lyst til at bage brunsviger, men har altid været bange for, at den skulle blive tør og kedelig, men så fandt jeg en rigtig god opskrift