Rul dejen ud så den passer i en bradepande ca 20 x 30, beklæd bradepanden med bagepapir, læg dejen i og prik en masse huller ( brug fingerne ) fordel fyldet på kagen og lad den hæve yderligere et lunt sted i 20 min
Jeg har aldrig syntes, det var så tiltalende med brød med kanelsnask på, men efter at have prøvet at bage og spise den her brunsviger, har det gjort den holdning til skamme
I. l. ø. r. d. a. g. s. f. e. j. v. i. m. n. V. h. t. ,. o. k. y. u. p. D. å. æ. b. O. z. H. N. J. S. C. M. c. E. K. ). B. (. 1. 2. 3. x. 4. ½. 5. 0. 8. R. /. L. T. Æ. P. F. -. U. |. <. ". ) l
Gæren opløses med sukker og mælk, æg, kardemomme og mel tilsættes, og deken æltes godt. Som traditionen i min familie foreskriver, så skal der selvfølgelig brunsviger på bordet
Hvem kan ikke lide sådan en god og snasket brunsviger som gemmer på små huller fyldt med remonce. Lav forsigtig nogle huller rundt omkring i dejen med fingerne og hæld remoncen udover så det er kommet udover alt dejen
Det var min søn Ferdinand der traf det endelige valg om, at det var en brunsviger, som vi skulle bage til hende – og der skulle naturligvis også pyntes med vingummibamser og flag, som hører sig til på en fødselsdagskage, hvis man spørger ham
Inden kagen stilles ind, prik da igen små huller i kagen med fingrene. I tirsdags havde jeg lyst til at bage, og min kæreste foreslog brunsviger FODMAP style – og det blev en succes
Det er sådan medbrunsviger, at den er bedst på dagen, men også god næste dag, men hvis der går for mange dage, bliver den tør, og det kan man ikke rigtig gøre noget ved
Har det overhovedet noget medbrunsviger at gøre. Men jeg får så pokkers ondt i maven af det, og mit humør har på ingen måde godt af det sukker-rush, som automatisk følger med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.