Skinkestang – opskrift med butterdej. Det nemmeste, synes jeg, er at bruge den butterdej man kan købe i plader på frost, men husk lige at tage dem ud af fryseren et par timer før de skal bruges
Hvis butterdejen ikke er gylden nok, sæt da varmluft på). Herhjemme har der ikke været et ordentlig julefrokostbord, hvis ikke der er skinkestang i maven
Rul butterdejen ud, og pak hamburgerryggen ind i den. Og selvom hamburgerryg kan tilberedes på mange af de samme måder som skinke, så er hamburgerryg og skinke langt fra det samme, selvom mange tror det
Bland dem i en skål med skinke og pikantost. Den lynhurtige butterdejspakke. Ta butterdejen ud af pakken og lad den tø op på køkkenbordet, imens du laver fyldet
Æg og bacon i butterdej. 32 stykker/strimler parmaskine eller tørret skinke. Kom 2 stykker skinke og 2-3 stykker sharonfrugt på hver bund. 32 stykker/strimler parmaskine eller tørret skinke
Butterdejspakker med oksekød og tomatchutney. Asparges med skinke og parmesanost. Da skal butterdejstrekanter og spinattimbaler varmes et par minutter i ovnen inden serveringen
Den er lavet af gærdej eller butterdej. Pirogger med skinke. De små pirogger, som man nemt kan spise med én hånd, som også er lavet af gær- eller butterdej hedder retmæssigt pierogi, men det er der vist ikke mange, der kalder dem
I fryseren lå der for engang skyld en færdig butterdej. Vi fik som forret grønne asparges omviklet med serano skinke, penslet med olie og stegt på grillen