Råkost med dadler og hindbær/chilidressing. Pisk dressingen sammen og hæld over salaten. Dressing. Og så måtte de små jo i blød så jeg kunne få brugt resterne, uden at salaten kom til at ligne den jeg lavede i går med rødkål og nektariner alt for meget
rød chili og ekstra dild til pynt. Dressingen er lidt utraditionel i den forstand, at den er en form for blanding af oliventapenade og grøn pesto (på dild vel at mærke) og således giver rigtig meget smag og karakter tilsalaten
Jeg er sikker på at man med stor fordel kan skære noget fint chili i også…. Dressing. Men lige til denne slags salat, passede det så fint at lave den i fine små tern
Dressing og salat. En perfekt salattil en god frokost eller en let aftensmad. Så blev der lidt tid til at blogge igen - og denne her opskrift fortjener i den grad at blive delt
Vend i dressingen, som er lavet af finthakket citrongræs*, rød chili og limesaft. Hvis den ikke er helt så sød, vil jeg råde dig til kun at bruge en halv lime