Da jeg lavede retten fornyligt, blev det med tigerrejer, men jeg er mindst lige så stor fan af retten med enten marineret svinekød eller forårsruller (Cha Gio) - eller begge
Jeg synes det var rigeligt med 4 store tigerrejer til hver, og på den måde kan man regne ud hvor meget man skal købe af ingredienser til det antal personer man laver den til. 16 Black tigerrejer (ikke de lyserøde kogte). 1 knivspids frisk chili (hakket meget fint). 1 spsk sød chilisauce (kan undlades). 1 knivspids frisk chili (hakket meget fint). 1 spsk sød chilisauce (kan undlades)
eks Scotch Bonnet Habanero chili. 1 tsk sambal oelek eller en stærk marineretchili f. 8 rå tigerrejer. Nu skal tigerrejerne tilsættes og retten skal yderligere koge i 2-3 minutter
½ rød chili. photo Christian PetersenStege tigerrejer med grillede fennikel og citron. Til 8 personer40 tigerrejer (ferske – renses)Marinade. 1 spsk brunfarin1 kg modne grofthakkede tomater2 løg1 tsk paprika ½ rød chili finthakket1 kvist frisk rosmarin1 dl tør sherrysalt og peber4 spsk olivenolie2 citroner i bådeHak løget fint og brun det i en gryde. 40 tigerrejer