ChokoladechokkageKagebund. Drømmer om chokolade ligenu. Afkøl kagen på en rist. Chokoladecreme. Når kagen er helt kold så flæk den med en lang kniv, så man har to kagebunde
Det er en lækker mazarinkage, der er (smør)-sprød i kanten, nærmest fudgy-lignende konsistens i midten med en sød marcipansmag og fyldt med syrlige hindbær og store stykker af hvid chokolade
Smør og chokolade smeltes en gryde over vandbad. Det er vigtigt at gøre det lidt af gangen så det ikke skiller og masserne langsomt får samme temperatur uden at de får et chok
fyld i kager eller glasurer, især i kombination med kakao eller chokolade. Han snakker ofte om, hvordan kaffe og tilhørende lækkeri - om det så er chokolade eller bagværk - komplementerer hinanden, så oplevelsen bliver meget større af begge produkter
Lidt ligesom da jeg var barn, der var der ikke meget sødt der blev spist, og når det endelig kom kage, chokolade og slik på bordet, var det i mindre mængder og vi satte meget mere pris på det
Derfor kom jeg på at lave en lækker chokoladekage proppet med ting og som sager, som både mætter og smager fantastisk – det er jo jul Resultatet blev helt over forventning, da jeg har lidt dårlig erfaring med at bage med proteinpulver
Når toppene er kølet kan man dyppe bunden i en gang smeltet chokolade, det smager rigtig lækkert. Når de er bagt kommer vi formene over på våde håndklæder for at køle ringene hurtig af og give dem et chok så kagerne løsnes