Chokoladeganachen går som en drøm til appelsinsorbeten. 100 g god mørk chokolade. 8) Bræk chokoladen i mindrestykker og kom dem i fløden. 100 g god mørk chokolade
Her med en kakao-kage med masser af chokolade-smørcreme. Jeg kan godt lide kaffe i chokoladekager. Vand, sukker og smør koges sammen i en kasserolle, hvorefter det hældes henover chokolade brækket i små stykker
Smagen af marcipan, konsistensen, den dybe karamelsmag fra kokossukkeret, OG lad mig slet ikke komme i gang med chokoladeganachen – åhh hvilken ganache…
Sprøjt en chokoladeganache på hver anden makron. Ganache. Tag gryden af varmen, og tilsæt chokoladen (bræk chokoladen i mindre stykker, før det tilsættes)
Bunden består blandt andet af ristede hasselnødder, dadler og kakao, og så den toppes med den lækreste “chokolade”ganache lavet af kokosolie, ahornsirup og kakao + ristede hasselnødder og havsalt på toppen