Massen skal være flydende og glat. migThe Food ClubOpskrift på sund chokoladekage med skyrtopping og hasselnødder (serveret med brombær/æblekompot) til 5-6 personer
Chokoladekage med kaffe, hindbær og ganache(til ca 8 personer). 150 g smør1,3 dl flydende, stærk kaffe30 g kakao200 g sukker1 tsk natron1,3 æg (ja, det er et lidt underligt mål)2 store spsk cremefraiche1 håndfuld friske hindbær. Macarons med chokoladeganache Chokoladekage med kaffe, hindbær og ganache(til ca 8 personer)
Rør rundt indtil du har en flydende, jævn chokolademasse. Selve kagen er en sundere variation af chokoladekage – men chokoladeganachen får til gengæld fuld gas
Det synes min ovn åbenbart ikke var varmt nok, så indholdet var flydende da jeg stak min metal dims ned i den for at kontrollere om der var noget der hang ved
Mandelsmørret er færdig når det begynder at blive flydende. Denne bløde konfektagtig chokoladekage er rigtig lækker, smager dejligt af chokolade og indeholder ingen sukker eller gluten
Efter jeg lige har lavet opskriften på mine sukkerfri flødeboller , tænkte jeg at denne opskrift burde være forholdsvis nem at lave i en sukkerfri og ernæringsforbedret udgave, da en af de letteste kager at gøre sundere, er netop chokoladekager
Det jeg har tilbage er en stadigt meget lækker chokoladekage (Bo’s trøstekage) som jeg prøver at spise inden toppingen flyder af, - ikke lige min kagedag
Jeg har tidligere delt denne luftige chokoladekage med saltkaramel på bloggen – allerede dengang havde jeg en idé om, at jeg absolut også måtte prøve samme lækre saltkarameltop på en skøn, chokoladefyldig og fudgy brownie
I starten af sidste uge lavede jeg chokoladekagen, som er base for romkuglerne. Hold imens sprøjteposen med chokoladeindholdet inde i den anden hånd, så chokoladen holder sig varm og flydende
Skovbunden er lavet af smuldret chokoladekage. rød frugtfarve (pasta, ikke flydende). Pisk æggehviderne let sammen, kom sukkeret i lidt af gangen og tilsæt til sidst saltet
Det er en blanding af minimandelboller og mandel/chokoladekage. De små mandelbomber serveres med det samme, så de er varme/lune, og chokoladen i midten er flydende