Det blev i stedet denne supernemme chokoladekage, og så piftede jeg den lidt op med mokka-mint glasur og frysetørrede hindbær – bare så den så ud af lidt
Smør eller beklæd en rugbrødsform med bagepapir og hæld dejen heri. Bare fordi den ikke indeholder fedtstof, betyder det ikke være ensbetydende med, at den er tør og kedelig - tværtimod
En chokoladekagemedglasur og flødeskum - med tal-lys og fondantbogtaver. Smelt smør og rør chokoladen i - når det er smeltet røres det i dejen skiftevis med mælken
Smørglasuren på kagen, og pynt med mandler. Rør ingredienserne til glasuren sammen. Lad den afkøle let. Smelt smør og chokolade over vandbad, og rør blandingen i sukkermassen
Pisk mascarpone sammen med flormelis og kakao. Smørglasuren på kagen, når den er helt afkølet. Den svampede chokoladekage smager skønt i sig selv, men hvis du vil pynte den lidt ekstra kan du smøreglasur på
Når kagen er afkølet, pyntes den med et tykt lag chokoladeglasur og skæres i skiver. helt almindelig, men flækket og fyldt medsmørcreme (vanille, appelsin, mokka, chokolade er åbenlyse kandidater til smag)
Jeg afsluttedemed at overtrække den med et tyndt lag glasurmed kokosmel i, meget lækkert og helt enkelt, helt som min skønne Mand helst vil ha´sin kage
Flyt den afkølede kage over på et fad, og fordel glasuren på overfladen. Kagen smagte FANTASTISK med den glasur som jeg skulle piske sammen og smøre på når kagen var kold